RÓLUNK

 

Gold House kft 1994-ben alakult május 7. én.

Ebben az évben ünnepeljük sikeres tevékenységünk 30. évét, melyben a küldetésünk azóta is változatlanul: „Nálunk az Ékszer Önért van!”

A Kft. több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az ékszergyártásban és ékszerkereskedelemben.
Fő tevékenysége: arany és ezüst ékszer kis és nagykereskedelme, ásványok és ásványi kövekből készült ékszerek forgalmazása, ezüstből és más fémekből gyártott ajándéktárgyak forgalmazása.

Fogyasztóink igényét követve, folyamatosan bővítjük áru kínálatinkat.
Így jött létre a tenyésztett gyöngy ékszerkínálatunk bővítése: Édesvízi, sósvízi, akoya gyöngyök, gyöngysorok több színárnyalattal, ezüst, illetve arany kapcsokkal, valamint briliáns kövekkel kombinálva, nemzetközi tanúsítvánnyal.
A kék, lila és zöld árnyalatú TITÁN ból készült ékszerkollekcióink még színessebbé tette ékszerkínálatunk palettáját.
Női és férfi karórák (SEIKO, Pulsar, Lorus, Anne Klain, Daniel Klain, Casio,  stb) széles
vállasztékát a budakalászi Auchan Bevásárlóközpontban (Korzó 10.) üzemelő üzletünkben forgalmazunk.
Ékszerekhez szintetikus – főleg czirkónia kövek – forgalmazása.

Hazai és sikeres nemzetközi ékszertervezők –és gyártók, drágakő csiszoló mesterek termékei mellet, import tevékenységünkkel (Olaszország, Németország, Törökország, Szlovénia, Izrael, Lengyelország, Ausztria, és távolkelet) biztosítjuk az áruk rendkívül egyedi és széles választékát és kínálatát viszonteladói tevékenységünkben, kiskereskedelmi egységeinkben és a webáruházunkban is.

2016 év végén, partnerségre léptünk Közép és Kelet Európa, az ékszer gyártás egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező cégével, (alapítva: 1844),
a celjei Zlatarna Celje vállalattal. Ezzel a kapcsolattal, új világ nyílik meg a magyarországi ékszerkereskedelmi piacon.
Kis szériákban, egyedi formatervezésű ékszer kollekcióról van szó. Az arany a “Zlatarne Celje” márka néven, az ezüst “LENCIA” márka néven ismerhető fel.
Ennek a cégnek, több, mint 100 üzlete van, főleg az ex jugoszláviai országokban, valamint Bulgáriában.
Magyarországon kizárólagosan a Gold House Kft üzleteiben, illetve a Kft ezen webáruházában lehet megvásárolni.

Szolgáltatásunk magában foglalja órákban elem és szíj cserét, ékszertisztítást - javítást, tört arany és ezüst felvásárlást, gyöngyfűzést, ékszerbecslést, egyedi ékszerek tervezését,- ehhez tanácsadást, lézervésést.

2010 év végén, forradalmi változás állt be a Gold House Kft fejlődésében. Követve a legújabb emberi igényeket és trendeket, a cégvezetés úgy döntött,
hogy partnerséget köt a Nu Skin Enterprises-sel, az öregedésgátlás területén a világ elsőszámú cégével.
Gyakorlatilag, a Gold House Kft, egy szépség kiegészítő igényeket kielégítő iparágazatot, ötvözött a belső és külső szépség és egészség megőrzésének iparágazatával
(ezt a tevékenységet csak hálózati üzleti modellben végezzük).

MŰKÖDÉSI ELVÜNK: folyamatos innováció, dizájn, rugalmasság, gyors és megbízható szerviz szolgálat, gyors reakció a vásárlóink igényeire.

KÜLDETÉSÜNK, hogy vásárlóink igényeit követve, hozzájáruljunk az ajándékozási szokások és értékrendek formálásához, továbbá annak a felemelő érzésnek az ápolásához, amely az ajándékozást örömtelibbé teszi. „Nálunk az Ékszer Önért van!”

 

Sebők Sándor – Ügyvezető igazgató                                               

Alapszakmám: Géplakatos. 1972 ben letettem a mestervizsgát. Szerszámlakatosként dolgoztam a szabadkai Aurometal, ékszer és fémdísztárgy gyárban évekig,
majd munkavezető, valamint a termelés műszaki előkészítésének vezetője voltam. Közgazd
asági oklevelet, 1984 ben szereztem a szabadkai közgazdasági egyetemen.
Az ékszergyár marketing vezetője, majd igazgatójaként dolgoztam. 1988 – 1991 közepéig a gyár (600 dolgozó volt) kereskedelmi igazgatója voltam.

Jelentős tapasztalatokat szereztem az Ex JUGOSZLÁV  ékszerkereskedelmi kamara küldötte – tagja, és egy éves elnöklésében.

Több ékszerkiállításon valamint divatbemutatón vettem részt (kiállítóként INHORGENTA München, NEW YORK, CELJE, BEOGRAD, PÁRIZS, TÓKIÓ, BUDAPEST, SZEGED,
valamint látogatóként BASEL, HONG KONG, VICENZA, AREZO, CORDOBA, VARSÓ, BUKAREST, NÁPOLY TARI, ZÁGRÁB, stb) kiállítóként, illetve látogatóként.

Magyarországi ékszerkereskedelmi és ékszer gyártói vállalkozásomat 1991 őszén kezdtem a szegedi Goldfield Kft –ben.

1994 május 7.-én alapítottuk a Gold House Kft, ahol 15 évig volt ékszergyártásunk és nagykereskedésünk,
majd lassan kezdtünk átállni ékszer és óra kiskereskedési tevékenységre, amely a mai napig sikeresen dolgozik.

Mindezen évek alatt, a folyamatos szakmai tanulás, képzés, önképzés volt.
Az ékszerbecsüsi tanfolyamot 1992 ben fejeztem be a VIKTORIA kft szervezésében, és ugyanitt a valutaváltó tanfolyamot is.

Fiatal korom óta aktívan veszek részt a sportélet valamelyik területén,
Előbb amatőr, majd 1968-1970 a szabadkai Sprtak II. illetve I. osztályú labdarugó csapat profi játékosaként fociztam. Térdsérülés miatt abahagytam,
majd társadalmi munkában dolgoztam a Backa, valamint a Spartak labdarúgó klub vezetésében. 1988 tól a Spartak birkózó klub, majd
1989-1992 ig az Ex Jugoszlávia  Birkózó Szövetségének voltam az elnöke, és a FILA (Birkózó Világszövetség) marketing bizottságának tagja.

         

 

Webáruház készítés