Új üzletünk nyílt a HEGYVIDÉK Bevásárló Központ földszintjén

 

2019 November 10.-én megnyitott ékszerüzletünk a HEGYVIDÉK Bevásárlóközpont földszintjén.

Várjuk Önt, szeretettel és hozzáértéssel!

Gold House Kft. - 1994-ben alakult május 7. én.

A több mint 35 éves tapasztalat ékszergyártásban és ékszerkereskedelemben, biztató alap volt a tulajdonosoknak, hogy közép Európa e területén is, egy sikeres vállalkozást fejlesszenek ki.
A Kft fő tevékenysége: arany- és ezüst ékszer, kis- és nagykereskedelme, ásványok és ásványi kövekből készült ékszerek forgalmazása, ezüstből és más fémekből gyártott ajándéktárgyak forgalmazása, női és férfi karórák (SEIKO, Pulsar, Lorus, stb) kiskereskedése.
Hazai ékszerészek termékei mellet, import tevékenységünkkel (Olaszország, Németország, Törökország, Szlovénia, Izrael, Lengyelország, Ausztria és távolkelet) biztosítjuk az áruk rendkívüli nagy és széles választékát és kínálatát viszonteladói tevékenységünkben.

Elérhetőségeink:

Kiskereskedelem

  • Budapesten a Hegyvidék Bevásárlóközpontban
  • Budakalászon az Auchan Bevásárlóközpontban
  • webáruházunk ekszer-orawebaruhaz.hu

          


Nagykereskedelem és Bemutatóterem

Magyarország ékszerkereskedelmi központjában található
Budapesten a Gaál Mózes u. 5-7 szám alatt.

2016 év végén partnerségre léptünk Közép és Kelet Európa, az ékszer gyártás egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező cégével, (alapítva: 1844), a celjei Zlatarne Celje vállalattal. Ezzel a kapcsolattal, új világ nyílt meg a magyarországi ékszerkereskedelmi piacon. Kis szériákban, egyedi formatervezésű ékszer kollekciókról van szó. Az arany a “Zlatarne Celje” márka néven, az ezüst “LENCIA” márka néven ismerhető fel. Ennek a cégnek, több mint 100 üzlete van, főleg az ex jugoszláviai országokban, valamint Bulgáriában. Magyarországon kizárólagosan a Gold House Kft üzleteiben, webáruházában lehet megvásárolni.

Több éves sikeres együttműködésünk eredményeként, kiemelt partnere vagyunk a budapesti Gyémántfej (Diamondhead) drágaköves ékszereket forgalmazó Kft-nek.

Szolgáltatásunk magában foglalja óra elem- és szíj csere, ékszertisztítás - javítás, törtarany- és ezüst felvásárlása, gyöngyfűzés…

MŰKÖDÉSI ELVÜNK: folyamatos innováció, (dizájn, rugalmasság és más területen), gyors és megbízható szervizszolgálat, gyors reakció a vevők igényeire.

KÜLDETÉSÜNK az, hogy az emberek igényeit követve, megkönnyítsük és kellemesebbé tegyük ékszer és más ajándékozási szokásait, hozzájárulva az ajándékozási szokás értékrendek formálásához, és annak a felemelő érzésnek az ápolásához, amely az ajándékozást és fogadást kellemesebbé teszi.

Szakképzett munkatársnőimmel, szeretettel várjuk Önt a HEGYVIDÉK Bevásárlóközpont földszintjén elhelyezkedő üzletünkben.

          

 

Webáruház készítés