Zöld titánium medál – GAPS

Zold-titanium-medal-GAPS

925% finomságú ezüstből készült medál, mely formatervezett, különleges, kézzel készült titán virágszirmokkal teszi tökéletessé kinézetünk, fejleszti karakterünk.
A virágban található aranyozott bibék még inkább hangsúlyossá varázsolják ezt a koránt sem hétköznapi ékszert.

Fehér-Zöld
Titánium és ezüst
van
30 nap
14 nap
van
Raktáron
Díszdoboz

49 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Titán kollekciónk alap darabjai a kála és liliom virágzását mutatják be.
A kála a femme fatale életérzés természetben megtalálható legtisztább képviselője, hiszen a virág egyszerre gyenge, kiszolgáltatott, e mellett karakteres megjelenésű, valamint tejnedve enyhén mérgező. Ebből a kettősségből kiindulva tervezte meg tervezőnk ezt a kollekciót, mely a színpompás titán bámulatos formavilágát ötvözi a tradicionális ékszerkészítés technológiájával.

„Minden nő olyan, akár egy kála”- vallja a tervezőnk. A gyengédséget és a szexualitástól fűtött karaktert, a védtelen kislányt és a karizmatikus, erős nőt helyezi egymással ellentétbe ékszereiben, ezzel is kiemelve a nők kettősségét és vonzerejét. E titán medál igazodik a klasszikus elegancia irányelveihez, határozott, karizmatikus, karakteres formavilága vegyül a modern kényelemmel és formatervezéssel.

Az ezüst különleges formatervezésének köszönhetően egyszerűen fel lehet venni az ékszert, és könnyed viseletet biztosít. Kézzel készült, egyedileg megmunkált titán virágszirmok a 21. század high fashion vonalát sugallják. Titán színvilága a gondos és precíz megmunkálásnak, hevítésnek köszönhetően a maga nemében is egyedülálló jelenség. A titánium kék színe, finom, szinte már lakkra emlékeztető felülete is a gondos kezek is a pontos kidolgozásról árulkodnak.

Medálon kívül nyakéket, fülbevalót, gyűrűt, karkötőt, valamint brosst is kínálunk vásárlónknak, így akár egy komplett titán szettet is összerakhatnak ékszerkollekciónak.

Adatok
Szállítás
2.500 Ft
Cikkszám
GA-PS
Webáruház készítés